Meny

Obs-butikk åpnet igjen etter knivdrap

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To dager etter at Coop Obs-butikken på Sørlandssenteret i Kristiansand ble åsted for et knivdrap og en alvorlig knivstikking, er de ansatte tilbake på jobb.

Det er satt opp en kondolansebok inne i butikken, og mange kunder kommer innom for å legge ned blomster. De ansatte møttes til en markering på pauserommet før butikken åpnet.

–Vi hadde en samling i dag morges. Det har vært et krevende døgn for mange av oss som er ansatt i Coop. Vi hadde en god prat og alle er preget av situasjonen. Vi følte nå at det var riktig å åpne butikken, sier administrerende direktør Tore Klovning i Coop Sørvest til NTB.

17 år gamle Marie Skuland, som var sommervikar i butikken, ble drept og en 23 år gammel kunde ble kritisk skadd i de to knivstikkingsepisodene som skjedde inne i Obs-butikken. En 15 år gammel jente er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk.

De ansatte i butikken følges opp på forskjellige måter.

– Vi har helsepersonell i butikken som er tilgjengelige. De ansatte har også muligheter til å få psykologoppfølging dersom de ønsker. Det er også uniformerte vektere i butikken. Tiltakene vil også fortsette i neste uke, sier Klovning.

Han sier at deres tanker går til kunden som er kritisk skadd og til de pårørende i saken.

(©NTB)

Populært