Kalla: – 2018 kan bli mitt siste OL

Den svenske langrennsveteranen Charlotte Kalla er stolt av det hun har oppnådd i skisporet.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Den svenske langrennsveteranen Charlotte Kalla er stolt av det hun har oppnådd i skisporet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den svenske langrennsstjernen Charlotte Kalla (30) føler seg fortsatt toppmotivert, men innser at OL i Pyeongchang neste år kan bli hennes siste.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et stort intervju med Expressen sier Kalla, som nylig fylte 30 år, at tiden som eliteløper har sust av gårde siden verdenscupdebuten i 2006.

– Det kjennes som om tiden har gått veldig, veldig fort. Jeg føler meg ikke så gammel, men jeg har vel kanskje forstått at jeg er mer i slutten av karrieren enn i starten av den. Men det kjennes ikke så lenge siden jeg var førsteårs senior, sier Kalla til avisen.

Kalla er klar på at hun fortsatt har en «drive» etter å lykkes i skisporet.

– Ja, det har jeg virkelig. Det er mange plan jeg fortsatt kan bli bedre på, og dét er veldig inspirerende for meg. Tankene om et OL er definitivt der, sier hun.

– Blir 2018-OL ditt siste?

– Jeg vet faktisk ikke, vi får se hvor lenge jeg kommer til å konkurrere. Men fire år er jo lang tid. Jeg har tenkt mye på framtiden, men jeg har ikke kommet fram til noe ennå, svarer Kalla.

– Jeg vil definitivt til VM i Seefeld i 2019, men etter det får vi se. Motivasjonen må være der for å satse, legger hun til.

Personvernpolicy