Roma-seier tross sluttspurt fra Tottenham

Roma og Kevin Strootman gikk seirende ut av duellen med Mousa Dembeles Tottenham. Foto: Julio Cortez/ AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Roma og Tottenham bød på spenning til siste slutt i en treningskamp i USA der italienerne vant 3-2.

Tapet var Tottenhams første i sommerens sesongoppkjøring. Laget så ut til å kapre uavgjort med to sene scoringer av Harry Winks og Vincent Janssen, men tenåringen Marco Tumminello avgjorde for Roma i tilleggstiden.

Oppgjøret ble en het batalje selv om det dreide seg om en oppkjøringskamp. Det florerte av tøffe taklinger, og Tottenham-trener Mauricio Pochettino var rasende på dommerne i annen omgang.

Roma tok ledelsen allerede etter 12 minutter da Diego Perotti omsatte et straffespark i scoring. Ledelsen ble doblet av tyrkiske Cengiz Ünder etter halvspilt annenomgang.