Meny

Leteaksjon etter 62 år gammel kvinne på Sotra

Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet satte torsdag i gang en stor leteaksjon etter en 62 år gammel kvinne som er meldt savnet fra Sund kommune I Hordaland.

Letingen ble satt i gang da kvinnen ble meldt savnet fra sitt hjem i Klokkarvik sent onsdag kveld. Ifølge opplysninger politiet har fått kan hun ha tatt bussen onsdag formiddag fra hjemstedet i retning nordover.

Mannskap fra Norske Redningshunder, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Sivilforsvaret deltok samt redningsskøyta Bjarne Kyrkjebø. Også et redningshelikopter ble satt inn i søket som fortsetter på Sotra natt til fredag med mannskap fra Sivilforsvaret og en hundepatrulje fra politiet.

Kvinnen er mellom 160 og 170 centimeter høy. Hun har grått halvlangt hår og har slank kroppsbygning. Det er ikke kjent hva hun hadde på seg da hun forsvant.

Politiet er interessert i opplysninger fra publikum som kan ha sett den savnede på bussen eller senere. De vet at hun kjøpte en bussbillett onsdag formiddag fra Klokkarvik til Skogskiftet der hun har pleide å gå tur. Området rundt Kolltveittunnelen er det eneste stedet bussen stoppet, skriver Bergens Tidende.

– Mobilen hennes er sist blitt brukt i Tellnes-området. Teorien vi jobber ut fra nå er at kvinnen har gått tur for å ta bilder, og at noe har skjedd med henne – enten en ulykke eller sykdom, sier innsatsleder Casper Kaland.

(©NTB)

Populært