Meny

Kurt Nilsen raser mot Se og Hør: – Nå har det gått for langt

Kurt Nilsen er svært misfornøyd med Se og Hør-forsiden som feilaktig hevder han skal bli bestefar. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukebladet skriver feilaktig at Nilsen skal bli bestefar.

«Ny Nilsen på gang! Når Kurt Nilsen (38) lader batteriene før årets julekonserter i november og desember, har den populære artisten en herlig hemmelighet i ermet. Hans datter (...) venter nemlig barn opp mot julehøytiden. Pappa Kurt kan vente seg et barnebarn i julegave!», kunne man lese i fredagsutgaven av Se og Hør, ifølge VG.

«Kurt Nilsens herlige hemmelighet» stod det på forsiden av bladet, som hevdet hans 20 år gamle datter var gravid.

Les også: Se og Hør: Ari Behn forelsket igjen

Raser på Facebook

Det avkrefter nå artisten på sin Facebook - og instagramprofil.

«Jeg er en "offentlig" person, og må "tåle" at dette useriøse bladet skriver om rykter fra "nære kilder" og lager klippoglim saker fra tidligere intervjuer som jeg har gjort med seriøse journalister. Men NÅ har det gått for langt.», skriver Nilsen i et innlegg søndag kveld.

Nilsen skriver at det har vært en utrolig tøff og vanskelig helg for han og hans familie, og kritiserer bladet for å omtale datteren som ikke er en offentlig person.

«Det er et respektløst overtramp mot meg og min familie når de publiserer en sak om min datter som ikke er sann. Min datter er ikke en offentlig person og jeg har alltid prøvd å holde mine barn utenfor mitt artist liv. De har ikke bedt om dette, og de skal være private. Jeg skal ikke bli bestefar.», skriver han videre.

Les også: Ellen Arnstad slutter i Se og Hør

Innrømmer feil

Se og Hørs sjefredaktør Ulf André Andersen beklager hendelsen.

– Dette er svært leit og beklagelig. Vi foretrekker å ta dette direkte med Kurt Nilsen og hans management fremfor å kommentere saken, skriver han i en sms til VG.

Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen sier til avisen at han ikke vil kommentere eventuelle etterspill, og det er usikkert om Nilsen vil godta bladets unnskyldning.

«Aldri tro at jeg kommer til å stiller opp på et intervju for dette bladet, aldri tro at alt det dere leser i Se og Hør stemmer.», skriver Nilsen.

Populært