Meny

Begge de siktede i Steinkjer er løslatt

Politiet i Trøndelag har startet etterforskning i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Steinkjer tidlig fredag morgen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har løslatt de to som er siktet etter at en kvinne ble funnet død i Steinkjer fredag. Begge er fortsatt siktet for uaktsomt drap.

– Det ble konkludert med at faren for bevisforspillelse ikke er til stede, og følgelig var det heller ikke grunnlag for å begjære de to varetektsfengslet. Siktelsen opprettholdes, og saken vil bli ytterligere etterforsket, opplyser politiet i en pressemelding.

Like etter klokken 5 fredag morgen fikk politiet melding fra ambulansen om at det var funnet en livløs person i en bolig i nærheten av Steinkjer sentrum. Da politiet kom, holdt ambulansepersonellet på med livreddende førstehjelp, men kvinnen i 50-årene ble erklært død på stedet.

Politiet pågrep og siktet en mann og en kvinne. Disse ble løslatt lørdag kveld.

De to som er siktet for uaktsomt drap, nekter begge straffskyld, opplyste forsvarerne deres fredag. De to siktede ble pågrepet på et annet sted enn i boligen der kvinnen ble funnet. Begge tilhører samme rusmiljø som den avdøde kvinnen. Boligen hvor kvinnen ble funnet død tidlig fredag morgen, ligger i utkanten av Steinkjer sentrum.

(©NTB)

Populært