Meny

Kvinne lettere skadd etter vold i Fauske

En kvinne i slutten av 20-årene måtte fraktes til sykehus med hodeskader etter at hun var blitt slått gjentatte ganger av den eldre kjæresten under er besøk hos venner. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen i 20-årene som ble fraktet til sykehus med hodeskader etter å ha blitt slått av kjæresten i Fauske i Nordland, er lettere skadd.

Kvinnen skal ha blitt slått gjentatte ganger av kjæresten under et besøk hos venner.

– Kvinnen var bevisst, og det skal ikke være snakk om alvorlige skader, sier operasjonsleder Grete Birkeland i Nordland politidistrikt til NTB.

Politiet mottok melding fra vitner klokka 19.50 lørdag kveld. Mannen i midten av 40-årene og kvinnen skal ha vært på besøk hos noen bekjente da det oppsto en situasjon. Med bare nevene skal mannen ha slått kvinnen og påført henne hodeskader. Volden pågikk da politiet ble varslet.

– Kvinnen fikk først medisinsk hjelp på stedet og ble så fraktet til Nordlandssykehuset, sa operasjonsleder Jon Inge Moen i Nordland politidistrikt til NTB lørdag kveld.

Den siktede mannen ble svært utagerende mot politibetjentene som skulle pågripe ham. De hadde sin fulle hyre med å ha kontroll på ham under den 40 minutter lange kjøreturen fra Fauske og til politiets arrest i Bodø.

– Han er godt kjent av politiet fra tidligere, men var en utfordring for politiet i kveld, sa Moen.

Både den siktede mannen og den fornærmede kvinnen skal tilhøre et rusmiljø i Fauske.

(©NTB)

Populært