Mann pågrepet for knivstikking i Trondheim

Skadene til mannen som ble knivstukket, beskrives som alvorlige. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Skadene til mannen som ble knivstukket, beskrives som alvorlige. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann (30) er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Trondheim. En jevnaldrende mann er pågrepet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knivstikkingen skjedde ved Buran i Trondheim, og politiet fikk melding klokken 3.55 natt til fredag, opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt.

– Dette har skjedd hjemme i leiligheten til en av dem. En 30 år gammel mann er sendt til sykehus med det som beskrives som alvorlige skader, men tilstanden hans er stabil. Han er lagt inn på intensivavdelingen, opplyser operasjonsleder Astrid Metlid i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Den antatte gjerningsmannen er en 29 år gammel mann. Begge de involverte er kjent av politiet fra før, og Metlid antar at de også kjenner hverandre.

– Vi er fortsatt i en tidlig fase, så vi vet foreløpig ikke hva som er foranledningen for dette. 29-åringen sitter i arrest hos oss, og vi har mange vi skal snakke med, sier Metlid.

Personvernpolicy