Mann (32) fløyet til sykehus etter ulykke

En ambulanse hentet den skadde bilføreren og kjørte for å møte luftambulansen, som fløy ham til Ullevål. Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix
En ambulanse hentet den skadde bilføreren og kjørte for å møte luftambulansen, som fløy ham til Ullevål. Illustrasjonsfoto: Morten Holm / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 32 år gammel mann er alvorlig skadd og ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en ulykke på E18 i nærheten av Porsgrunn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved Lannerheia, mellom Porsgrunn og Langangen rundt midnatt natt til fredag. Den skadde mannen ble hentet i ambulanse og kjørt mot Vestfold for å møte luftambulansen.

– Det er snakk om en bil som har kjørt inn i en hjullaster. Føreren av bilen er alvorlig skadd, men jeg har foreløpig ikke noen detaljerte opplysninger om skadeomfanget, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen i Sør-Øst politidistrikt til NTB. Ullevål sykehus bekrefter senere på natten at mannen er alvorlig skadd. Skadene skal ikke være livstruende.

Ulykken skjedde på en strekning der det pågår arbeid med å sette opp midtdelere langs veien. Larsen opplyser at det er nedsatt hastighet på stedet.

Ingen andre kjøretøyer var involvert i ulykken, og ingen andre personer kom fysisk til skade.

Ulykkesgruppen i Statens vegvesen ble kalt ut etter ulykken, og veien ble sperret forbi stedet. Litt før klokken 4 avsluttet politiet sitt arbeid på stedet, og E18 kunne igjen åpnes. Grunnet det pågående arbeidet, ble veien kun åpnet i ett felt.

Personvernpolicy