17-åring lettere skadd etter knivstikking på Nesodden

En 18-åring er pågrepet etter knivstikkingen tirsdag kveld. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
En 18-åring er pågrepet etter knivstikkingen tirsdag kveld. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 17 år gammel gutt er lettere skadd etter at han ble stukket med kniv på Nesodden. En 18-åring er pågrepet for knivstikkingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knivstikkingen skjedde ved 23-tiden tirsdag kveld da en gruppe ungdommer skulle gå av bussen ved Fagerstrand.

– Det oppsto en uoverensstemmelse, og en 18-åring dro fram en kniv og stakk 17-åringen i skulderen eller ryggen. Gutten som ble stukket, ble sendt til legevakten og måtte sy noen sting. En annen ungdom prøvde å gå mellom og ble rispet i hals- og øreregionen. Det var kun snakk om overfladiske skader som kunne behandles på stedet, så etter forholdene har dette gått bra, opplyser operasjonsleder Leif Olav Holten i Øst politidistrikt til NTB.

– Det er nok en foranledning her som vi ikke kjenner til ennå, men det får den bli opptil etterforskningen å påvise, sier Holten.

Han sier det var rundt 12–15 personer på stedet, og politiet har avhørt vitner. Operasjonslederen sier de involverte er «navn politiet har på blokka», men han har foreløpig ikke fått undersøkt hvorfor de har vært i kontakt med politiet tidligere.

Personvernpolicy