Åtte omkom i redningshelikopterstyrt i Indonesia

Alle åtte om bord i et redningshelikopter mistet livet da det styrtet på vei til å evakuere beboere nær en vulkan i Indonesia. Her står en gruppe med politimenn og redningsarbeidere ved stien som går opp til Silieri-krateret på Dieng-platået. Foto: AP / Dwiana Jati Setiaji / NTB scanpix
Alle åtte om bord i et redningshelikopter mistet livet da det styrtet på vei til å evakuere beboere nær en vulkan i Indonesia. Her står en gruppe med politimenn og redningsarbeidere ved stien som går opp til Silieri-krateret på Dieng-platået. Foto: AP / Dwiana Jati Setiaji / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Alle åtte om bord i et redningshelikopter mistet livet da det styrtet under arbeidet med å evakuere beboere nær en vulkan i Indonesia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Helikopteret traff en klippe minutter før det fra ankom Dieng-platået – et populært turistområde der ti mennesker ble skadd i et vulkanutbrudd søndag.

Helikopteret av typen Dauphin AS365 styrtet søndag i Butak-fjellet på Java. Krateret spydde ut kald lava, gjørme og aske så høyt som 50 meter opp da utbruddet kom søndag morgen.

Utbruddet kom brått og skjedde mens rundt 17 besøkende sto rundt krateret. Ti av dem ble skadd og fikk behandling på et sykehus.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy