Pettersen på 39.-plass etter avbrutt mesterskapsrunde

Med par på den første mesterskapsrunden, ligger Suzann Pettersen på en foreløpig 39. plass. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Med par på den første mesterskapsrunden, ligger Suzann Pettersen på en foreløpig 39. plass. Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Suzann Pettersen ligger på en delt 39.-plass etter første dag av kvinnenes PGA-mesterskap i golf. Runden ble avbrutt på grunn av dårlig vær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske golferen fikk gått ferdig sin første runde på Olympia Fields i Illinois og fullførte på par. Med én birdie og én bogey lå hun likt med en stor klynge spillere da spillet ble avbrutt rett etter klokken 19 torsdag kveld.

Med 71 slag på hele runden ligger Tutta fem slag bak den sørkoreanske lederduoen Chella Choi og Amy Yang. Yang har fortsatt ett hull igjen å spille og kan fortsatt gå forbi Choi, som fikk fullført runden.

De første spillerne hadde vanskelige forhold med kraftig vind, som løyet utpå formiddagen, men på kvelden var været igjen blitt så dårlig at runden ikke kunne fullføres. Chicago Daily Herald beskriver værforholdene som «farlige».

Mesterskapet spilles over fire dager og avsluttes søndag.