Kraftig regnvær tvang Coldplays oppvarmingsband til å avbryte på Ullevi

Et skikkelig regnvær i Göteborg søndag kveld skapte våte utfordringer for fansen på vei til Coldplay-konserten på Ullevi.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB scanpix.
Et skikkelig regnvær i Göteborg søndag kveld skapte våte utfordringer for fansen på vei til Coldplay-konserten på Ullevi. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det danske bandet Mew måtte avbryte sin oppvarmingskonsert for britiske Coldplay på Ullevi i Göteborg da et kraftig regnvær førte til kortslutninger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi spilte i 30 minutter og hadde et herlig show, men det ble for mye regn, som kom sidelengs. Utstyret vårt kortsluttet og slo gnister. Ingen er skadd, men vi kunne helt enkelt ikke fortsette ettersom det rett og slett ble farlig. Utrolig trist, skriver Mew-vokalist Jonas Bjerre i en SMS til Göteborgs-Posten.

Ifølge arrangementets markeds- og PR-ansvarlige, Joakim Skoglund, skal imidlertid været ikke utgjøre noen fare for Coldplays konsert.

–Været påvirker ikke Coldplays spilling på Ullevi. De er vant til å opptre i all slags vær, og har spilt uten tak under størstedelen av turneen sin, sier han til samme avis.

Det britiske rockebandet skal spille både søndag og mandag, mens Lyves og Mew er oppvarmingsband begge dager.