Cilic finaleklar i Queen's Club

Marin Cilic er klar for finalen i Queen's Club turneringen etter å ha slått Gilles Müller i semifinalen. Foto: Steven Paston, PA / AP / NTB scanpix
Marin Cilic er klar for finalen i Queen's Club turneringen etter å ha slått Gilles Müller i semifinalen. Foto: Steven Paston, PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Marin Cilic stormer videre i Queen's Club-turneringen i tennis. Lørdag slo han Gilles Müller 6-2, 5-7, 6-4 og avanserte til finalen i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er bare utrolig å komme til finalen. Det var utrolig høyt nivå på dagens kamp. Jeg spilte veldig, veldig bra hele veien, og Gilles presset meg helt på grensa, sa Cilic etter semifinaleseieren.

Kroaten møter Feliciano López i søndagens finale. López slo Grigor Dimitrov 7-5, 3-6, 6-2 i sin semifinalekamp.

Cilic' seier over Müller endte sistnevntes seiersrekke på sju kamper uten tap på gress. Samtidig var Cilic den eneste spilleren før lørdagens kamp som ikke har fått et breakpoeng imot seg, men den rekken ble brutt da Müller vant annet sett.

Kroaten, som er ranket som nummer sju i verden, hevet seg igjen i det tredje settet og brøt Muller til 4-3. Til slutt avgjorde han kampen med et utakbart serveess.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden