Njie kan være ute i opptil åtte uker

Moussa Njie sliter med en ankelskade om dagen. Stabæk-profilen risikerer å være ute i opptil to måneder. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Moussa Njie sliter med en ankelskade om dagen. Stabæk-profilen risikerer å være ute i opptil to måneder. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Stabæk risikerer å måtte greie seg uten Moussa Njie i opp mot to måneder. Det er uklart om 21-åringen har pådratt seg et brudd i ankelen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han spiller garantert ikke mot Kristiansund. Han har en ankelskade som han fikk mot Brann mandag. I beste fall er han ute i tre uker, i verste fall er det snakk om seks til åtte uker, sier Stabæk-lege Arne Røde til Budstikka.

Njie måtte hjelpes av banen etter å ha blitt taklet under 0-5-tapet i Bergen. Det er ikke avklart om det dreier seg et brudd i ankelen.

– Enn så lenge er vi litt usikre, og derfor skal vi ha en ortopedisk vurdering av det til uken. Røntgenbildene og CT-bildene kan lure oss litt. Det kan være at det har vært et fritt beinlegeme som har vært der tidligere. Det er derfor vi må ha en nøyere vurdering av det, forklarer Røde.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden