CNN sendte tegner da Det hvite hus nektet kameraer adgang

Det hvite hus har innført film- og fotoforbud på mange pressekonferanser. TV-stasjonen CNN har svart med å sende en tegner på pressekonferanse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag stilte tegneren Bill Hennesy opp for å dokumentere den daglige pressebrifen fra skisseblokken for CNN.

Det har i flere tiår vært fast tradisjon at amerikanske presidenter møter pressen foran åpne kameraer. Men Trump-administrasjonen vil det annerledes og har begrenset kamerabruken i presserommet betydelig.

Kun på fire pressekonferanser i juni har pressen fått lov å filme og fotografere pressetalspersonene Sean Spicer og Sarah Huckabee Sanders. Det hvite hus har også innført forbud mot direktesendte lydopptak fra mange pressekonferanser.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden