Rangers byttet bort Zuccarellos rekkekamerat

Mats Zuccarello mistet fredag rekkekamerat Derek Stepan, som ble byttet bort til Arizona Coyotes. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Mats Zuccarello mistet fredag rekkekamerat Derek Stepan, som ble byttet bort til Arizona Coyotes. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello mistet fredag rekkekameraten Derek Stepan, som ble byttet bort til Arizona Coyotes.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zuccarello og Chris Kreider har spilt på hver sin side av senter Stepan i New York Rangers' førsterekke.

27-årige Stepan ble byttet bort sammen med keeper Antti Raanta (28). Rangers får i stedet den 21-årige backen Anthony DeAngelo samt Coyotes' første valg i NHL-draften som avvikles natt til lørdag norsk tid.

Rangers får gjøre det sjuende valget i draften og har med det sjansen til å hente et stort talent. Til sammen har klubben nå seks draftvalg, to av dem i første runde (7 og 21).

Handelen ble offentliggjort på Rangers' nettsted.

Derek Stepan har vært en av lagets mest profilerte angrepsspillere, men klubben gjør som varslet en del endringer i stallen og kvitter seg med en del godt betalte veteraner.

Nylig ble backen Dan Girardi kjøpt ut av kontrakten. I likhet med Stepan hadde han vært lenge i klubben og var blant de høyest gasjerte spillerne.

Stepan har spilt 515 NHL-kamper fordelt på sju sesonger, alle for Rangers. Han har 128 mål og 232 assist.

Den nye Rangers-spilleren DeAngelo spilte deler av forrige sesong for farmerlaget Tucson Roadrunners, men han noterte fem mål og ni assist på 39 NHL-kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden