Sandhåndballkvinnene vant igjen

Norges kvinnelag er fortsatt ubeseiret i EM i sandhåndball i Kroatia. Frankrike ble slått 2-0 i onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De norske kvinnene innledet med to seirer i gruppespillet tirsdag, og onsdag la de på til tre strake. Frankrike ble slått 12-7 og 14-8 i de to settene. Marielle Martinsen var norsk toppscorer med åtte mål.

Norge skulle spilt sin siste gruppekamp mot Polen onsdag kveld, men et kraftig regnskyll gjorde at den kampen er utsatt til torsdag. Norge er klar for hovedrunden, men først torsdag blir det klart hvor mange poeng laget får med seg dit.

For de norske mennene ble det en seier og ett tap onsdag, akkurat som åpningsdagen tirsdag. Først ble Ukraina for sterk og vant 2-0 (27-24, 19-18) i en kamp hvor Daniel Granli scoret 10 ganger for Norge.

Senere revansjerte Norge seg med 2-0 (17-16, 20-16) over Sverige, og før siste dag er det norske laget inne blant de fire første som går videre til hovedrunden. Chris Gulliksen var toppscorer mot Sverige med 11 mål.

Norge møter vertsnasjonen Kroatia og Sveits i sine siste gruppekamper torsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden