Favorittfallet fortsatte med Tsonga

Jo-Wilfried Tsonga sluttet seg onsdag til de andre favorittene som har røket ut tidlig i Queen's Club-turneringen i London. Foto: Steven Paston, AP / NTB scanpix
Jo-Wilfried Tsonga sluttet seg onsdag til de andre favorittene som har røket ut tidlig i Queen's Club-turneringen i London. Foto: Steven Paston, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Favorittene faller som fluer i Queen's Club-turneringen i tennis i London. Onsdag var det Jo-Wilfried Tsongas tur til å ryke ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 5.-seedede franskmannen ble feid ut med 6-4, 6-4 av formsterke Gilles Müller fra Luxembourg.

Tirsdag forsvant de tre høyest seedede spillerne ut i 1. runde. Andy Murray, Stan Wawrinka og Milos Raonic måtte alle nøye seg med en kamp i turneringen som er et viktig ledd i oppkjøringen til Wimbledon.

Tsonga er normalt skarp på gress, men heller ikke han fikk det til. Müller trengte bare 69 minutter på å sende ham ut.

– Noen ganger er det ikke stort du kan gjøre. Han på andre side av nettet gjør bare de rette tingene og får deg til å se dårlig ut, sa Tsonga, som iallfall fikk to kamper i London.

34-årige Müller er i sitt livs form. Sist helg vant han gressturneringen i 's-Hertogenbosch i Nederland, og det sendte ham opp til karrierebeste 26.-plass på ATP-rankingen.

Sjetteseedede Grigor Dimitrov tok seg videre, men han måtte slite for å slå Julien Benneteau i tre sett. Bulgareren vant turneringen i 2014 og seiler opp blant de heteste favorittene i år.

– Jeg tenker ikke på favorittene som har tapt når jeg spiller. Det ville vært feil innstilling, og da ville jeg fort tapt selv, sa Dimitrov.

Sjuendeseedede Tomas Berdych slo den canadiske tenåringen Denis Shapovalov i tre sett.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden