Dahlstrøm til Storhamar

Robin Dahlstrøm er klar for Storhamar. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Robin Dahlstrøm er klar for Storhamar. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tidligere Lørenskog-spiller Robin Dahlstrøm (29) har signert en toårskontrakt med Storhamar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekreftet klubben på sin hjemmeside søndag kveld.

– Vi er veldig fornøyde med å ha landet Robin Dahlstrøm. Fredrik Söderström (treneren) mente vi trengte en spiller med hans egenskaper for å komplettere løperrekkene. Robin er en sterk løper som går foran med sitt fysiske nærvær, og det blir spennende å se han med ruinene på magen, sier Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg til klubbens hjemmeside.

29-åringen, som var en del av den norske troppen under 2016-VM i Moskva, har spilt i Frisk Asker, Sparta Sarpsborg og Lørenskog i den norske serien.

Løperen, som er stebroren til NHL-proff Mats Zuccarello, har også utenlandsopphold bak seg i Sverige og Danmark. Han spilte sist i Herning Blue Fox.

Rakstad-Larsen håper at signeringen av Dahlstrøm kan være med å friste Stefan Espeland fra Lørenskog til å velge Storhamar. Lørenskog er nemlig begjært konkurs og måtte permittere alle sine spillere. Espeland er også i søkelyset til Stavanger Oilers

– Vi ønsker å være med helt i toppen. Vi vil vinne både serie- og NM-gull. Og da må vi hente slike spillere, sier Rakstad-Larsen til Hamar Arbeiderblad.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden