Dahlstrøm til Storhamar

Robin Dahlstrøm er klar for Storhamar. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Robin Dahlstrøm er klar for Storhamar. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Lørenskog-spiller Robin Dahlstrøm (29) har signert en toårskontrakt med Storhamar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det bekreftet klubben på sin hjemmeside søndag kveld.

– Vi er veldig fornøyde med å ha landet Robin Dahlstrøm. Fredrik Söderström (treneren) mente vi trengte en spiller med hans egenskaper for å komplettere løperrekkene. Robin er en sterk løper som går foran med sitt fysiske nærvær, og det blir spennende å se han med ruinene på magen, sier Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg til klubbens hjemmeside.

29-åringen, som var en del av den norske troppen under 2016-VM i Moskva, har spilt i Frisk Asker, Sparta Sarpsborg og Lørenskog i den norske serien.

Løperen, som er stebroren til NHL-proff Mats Zuccarello, har også utenlandsopphold bak seg i Sverige og Danmark. Han spilte sist i Herning Blue Fox.

Rakstad-Larsen håper at signeringen av Dahlstrøm kan være med å friste Stefan Espeland fra Lørenskog til å velge Storhamar. Lørenskog er nemlig begjært konkurs og måtte permittere alle sine spillere. Espeland er også i søkelyset til Stavanger Oilers

– Vi ønsker å være med helt i toppen. Vi vil vinne både serie- og NM-gull. Og da må vi hente slike spillere, sier Rakstad-Larsen til Hamar Arbeiderblad.