Engelsk avis: Arsenal lukter på Sander Berge

Det går mange overgangsrykter rundt Sander Berge. Søndag melder Daily Mirror at Arsenal vurderer å kaste seg inn i kampen om nordmannen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Det går mange overgangsrykter rundt Sander Berge. Søndag melder Daily Mirror at Arsenal vurderer å kaste seg inn i kampen om nordmannen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Arsenal vurderer å legge inn bud på Sander Berge, skriver Daily Mirror. Ifølge den engelske avisen har London-klubben i månedsvis holdt et øye med nordmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-speidere skal ha utarbeidet en rapport om Berge etter å ha fulgt ham nøye i vårsesongen. Daily Mirror mener å vite at Premier League-klubben er villig til å punge 18 millioner pund for å sikre seg Berge. Det tilsvarer nærmere 200 millioner kroner.

Berge har bare vært i belgiske Genk i seks måneder etter overgangen fra Vålerenga, men 19-åringen har imponert stort. Midtbanetalentet brukte ikke lang tid på å spille seg inn på førstelaget.

Prestasjonene har ikke gått ubemerket hen. Tidligere i sommer ble det rapportert i belgisk presse at Monaco har Berge høyt på lista over spillere den franske seriemesteren ønsker å hente.

Mirror skriver også at Everton og spanske Sevilla har Berge i kikkerten.

I forkant av Norges landskamp mot Tsjekkia sa Berge dette om overgangsspekulasjonene:

– Det er ikke noe jeg har tenkt på i det hele tatt. Jeg har hatt fokus på å fullføre sesongen i Genk med stil og legge alt fokus der, sa han til NTB.

– Men du kan ikke love Genk-fansen at du blir i klubben også neste sesong?

– Det er ikke noe jeg tenker på, jeg har kun fokus på å møte opp til treningsleir 5. juli med Genk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden