Kvinne syklet mot kjøreretningen midt på motorveien i Bærum 

En kvinne ble tatt hånd om etter å ha syklet mot trafikken på E18 ved Sandvika. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
En kvinne ble tatt hånd om etter å ha syklet mot trafikken på E18 ved Sandvika. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Politiet ble nedringt natt til søndag da en kvinne syklet i høy fart mot kjøreretningen på E18 fra Oslo til Sandvika. Kvinnen ble raskt stanset ved Sandvika.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen ble fanget på kameraet til Vegtrafikksentralen mens hun suste av gårde i utgående venstre felt på E18, men på feil side av motorveien, altså med all trafikk mot seg natt til søndag.

– Det er et under at det gikk bra. Første meldingen kom til oss på nødtelefonen klokka 0.50, og så ble vi nedringt av alle som sett henne og holdt på å kjøre henne ned på motorveien. Klokka 0.55 hadde vi kontroll på henne, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NTB.

Kvinnen er 36 år gammel, og politiet arbeider med å få klarhet i bakgrunnen for den livsfarlige sykkelturen. Politiet tror hun kan ha brukt elsykkel ettersom hun holdt såpass høy fart. Kvinnen skal ha slått seg vrang da hun ble stanset.

– Det viktigste er at hun er ute av veien og at ingen ble skadd, sier Belle.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden