Stefan Johansen giftet seg

Norges landslagskaptein Stefan Johansen giftet seg lørdag med sin Pernille. På gjestelisten i Bodø-bryllupet var blant andre Liverpool-linkede Virgil van Dijk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver Avisa Nordland.

Johansen giftet seg i Bodø Domkirke i det avisen omtaler som "et storslagent bryllup". Ved siden av van Dijk, som spiller i Southampton, var også blant annet Celtics Nir Bitton samt Jo Inge Berget og Anders Konradsen.

Nederlandske van Dijk og Johansen er nære venner etter tiden i Celtic. Midtstopperen var på vei til Liverpool tidligere i sommer, men så måtte Merseyside-klubben offisielt beklage fremgangsmåten klubben hadde benyttet seg av for å prøve å få van Dijk på kroken.

Med den beklagelsen lovet også Anfield-klubben å holde seg unna 25-åringen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden