Jon Almaas får eget talkshow på TVNorge

Jon Almaas gjør comeback som programleder.
Jon Almaas gjør comeback som programleder. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere «Nytt på nytt»-programlederen lover et talkshow «fritt for bokinnsalg, platelanseringer, bloggpushing og kjendiser som prater om seg selv».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jon Almaas gjør comeback som programleder neste høst. Han forlot «Nytt på nytt» etter nesten 20 år som programleder i fjor.

«Jon Almaas har mange talenter og interesser norske TV-seere fortsatt har til gode å oppleve», heter det i pressemeldingen fra TVNorge.

– Jeg håper jeg kan bruke denne anledningen til å undersøke rundt ting og folk som jeg er nysgjerrig på, samtidig som vi skal lage et talkshow som skal underholde og få folk til å le. Jeg har lyst til å snakke med folk og vise fram ting. Derav talk og show, sier Almaas i en melding fra TVNorge.

Programmet har fått arbeidstittelen «I kveld med Jon Almaas», men det kan fort ende opp med å hete noe annet, ifølge kanalen.

Almaas lover et talkshow «fritt for bokinnsalg, platelanseringer, bloggpushing og kjendiser som prater om seg selv».

– Programmet er fortsatt i støpesjeen, og det er mange valg som skal tas. TVNorge har allerede mange flotte program, så det er viktig å ikke legge meg for tett opptil dem. Jeg hadde en idé om å samle en gjeng som skulle komme seg fra Lindesnes til Nordkapp på mest mulig krøkkete vis, men så viser det seg at det har de jo allerede på TVNorge, sier Almaas videre.

Etter overgangen til NRK har Almaas deltatt i «Mandagsklubben» på TVNorge.

Les også: Bård Tufte hylles etter sin debut