Meny

Brasils tidligere turistminister pågrepet i korrupsjonsskandale

Eksminister Henrique Eduardo Alves er ifølge brasilianske medier pågrepet i forbindelse med at politiet etterforsker hvorvidt det ble betalt bestikkelser og hvitvasket penger da Arena da Dunas ble bygget i byen Natal nordøst i landet. Foto: AP / Eraldo Peres / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brasiliansk politi har pågrepet landets tidligere turistminister i en korrupsjonsskandale knyttet til byggingen av en fotballstadion før VM i fotball.

Eksminister Henrique Eduardo Alves er ifølge brasilianske medier pågrepet i forbindelse med at politiet etterforsker hvorvidt det ble betalt bestikkelser og hvitvasket penger da Arena da Dunas ble bygget i byen Natal nordøst i landet.

Alves satt en kort periode i regjeringen til president Michel Temer i fjor, men han gikk av etter en måned etter å ha blitt knyttet til en korrupsjonsskandale, slik utallige politikere i Brasil er blitt.

Temer selv risikerer å bli stilt for retten for korrupsjon.

(©NTB)

Populært