Forren håper på Molde-retur i løpet av sommeren

Klubbløse Vegard Forren fulgte kampen mellom Molde og Stabæk søndag fra tribunen. Nå har han åpnet for en retur til gamleklubben. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Klubbløse Vegard Forren fulgte kampen mellom Molde og Stabæk søndag fra tribunen. Nå har han åpnet for en retur til gamleklubben. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vegard Forren er klubbløs, men åpner for en retur til Molde. Ole Gunnar Solskjær er positiv til å få forsvarsspilleren tilbake, melder Eurosport.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det har vært et turbulent år med skader, klubbjakt og mye tull, sa Vegard Forren til Eurosport.

Alt har ikke gått 29-åringens vei det siste året. Søndag kveld fulgte han 3-1-seieren over Stabæk fra tribunen.

Forren står uten klubb etter at han ikke fikk fortsette i Brighton. Klubben rykket opp til Premier League etter endt sesong. Forren åpner for å returnere til Molde i løpet av sommeren.

– Jeg vet at jeg kan spille fotball på et høyt nivå for klubber i Norge. Det er veldig aktuelt. De som kjenner meg vet at Molde er den klubben jeg alltid har ønsket å spille for, men det må være villighet fra begge sider, sa Forren.

– Ingen dører er lukket. Vegard er en super gutt og en super fotballspiller. Jeg har ikke tallene foran meg så det får eventuelt han og Øystein Neerland ta, sa Molde-treneren.