Faren over ved flyplassterminal ved New York

Terminalen der pakken ble funnet, brukes av United Airlines til selskapets regionale ruter. Arkivfoto Julio Cortez / AP / NTB scanpix
Terminalen der pakken ble funnet, brukes av United Airlines til selskapets regionale ruter. Arkivfoto Julio Cortez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Politiet sier faren er over etter at innenriksterminalen ved New York-flyplassen ble Newark er evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser at det ble gjennomført en delvis evakuering etter at en trykkoker ble funnet på stedet, melder TV-stasjonen CBS.

Transportpolitiet sier den mistenkelige pakken ble funnet i tredje etasje i terminal A, som brukes til innenrikstrafikk. Det lokale politiets bombegruppe ble kalt ut sammen med hundepatruljer og flere vanlige politipatruljer.

Politiet har tatt hånd om trykkokeren, men selv om faren er over, sier transportmyndighetene at passasjerene må påregne noen forsinkelser som følge av hendelsen.

Newark internasjonale flyplass ligger i New Jersey og er en av flyplassene som betjener New York. SAS har ruter til Newark, men benytter terminal B, ikke den terminalen der pakken ble funnet. Flyplassen er ett av de travleste knutepunktene i USA.

Personvernpolicy