To nye pågripelser i Manchester

Tidlige lørdag morgen ble ytterligere to personer pågrepet i forbindelse med angrepet i Manchester mandag. Foto: Joe Giddens / PA / AP / NTB scanpix
Tidlige lørdag morgen ble ytterligere to personer pågrepet i forbindelse med angrepet i Manchester mandag. Foto: Joe Giddens / PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ytterligere to personer er pågrepet etter mandagens selvmordsangrep i Manchester, opplyser politiet i byen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidlig lørdag morgen gjennomførte politiet en kontrollert eksplosjon for å ta seg inn på en adresse i bydelen Cheetham Hill. Det var den andre ransakelsen som ble gjennomført lørdag.

I en pressemelding om ransakelsen opplyser politiet at to unge menn – 20 og 22 år gamle – er pågrepet og siktet etter landets antiterrorlover. Dermed er antall pågrepne etter mandagens selvmordsangrep mot en konsertarena i byen oppe 13. En mann og en kvinne er allerede pågrepet, mens elleve menn fortsatt i er i politiets varetekt og skal avhøres.

Lørdag ble det kjent at en av dem som er pågrepet tidligere i uken, er den 24 år gamle fetteren til den antatte bombemannen Salman Abedi.

22 personer ble drept og rundt hundre såret da en selvmordsbomber utløste en sprengladning mens folk strømmet ut fra en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande mandag kveld. Flere av ofrene er barn og unge.