Meny

Fire menn tiltalt for frihetsberøvelse, ran og trusler

Fire menn møter neste uke i Oslo tingrett, tiltalt for frihetsberøvelse mot en mann som ble bundet fast, holdt i en leilighet og utsatt for vold og trusler.

De fire er alle i midten av 20-årene. Ifølge tiltalen oppsøkte de en femte mann i en leilighet i Oslo i oktober 2014. Offeret ble tatt med i en bil og kjørt rundt i Oslo-området før de endte i en leilighet, der han ble bundet eller tapet på hender og føtter og holdt mot sin vilje.

De fire er tiltalt for å ha slått mannen gjentatte ganger mot hodet og kroppen. Offeret skal videre ha blitt sprayet med parfyme i ansiktet, og dette ble påtent. I tillegg er de tiltalt for å ha truet mannen med sag, stekepanne, kniv og pistol.

Frihetsberøvelsen varte i 14 timer ifølge tiltalen.

Rettssaken mot de tiltalte starter i Oslo tingrett mandag, og det er satt av åtte dager.

Annonse
Populært