Uidentifisert mann funnet død utenfor butikk på Skedsmokorset

Politiet vet ikke hvem den døde mannen som ble funnet like ved Europris på Skedsmokorset i Akershus torsdag, er. De anser dødsfallet som mistenkelig. 

Mistenkelig dødsfall på Skedsmokorset. Se video i vinduet over.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.45, og krimteknikere arbeidet torsdag kveld på stedet for å sikre eventuelle spor. De sperret blant annet av en konteiner for å gjøre undersøkelser. Ved 1-tida om natten var de ferdige.

– De vil gjenoppta arbeidet med etterforskningen fredag morgen og den avdøde vil bli obdusert. Vi har ennå ikke obdusert personen og kan ikke si mer enn at det er en mann, sier operasjonsleder Fredrik Solbakken ved Øst politidistrikt til NTB.

I og med at vedkommende er funnet utendørs behandles dødsfallet som mistenkelig, og politiet jobber ut fra en teori om at noe kriminelt kan ha skjedd.

Den døde mannen lå synlig for forbipasserende rett i nærheten av butikken. Politiet presiserer at de fremdeles er svært interessert i å bli kontaktet hvis noen har sett noe mistenkelig i området.

(©NTB)

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden