Dødsulykke ved Gol

En mannlig varebilfører omkom da bilen kolliderte med et vogntog på riksvei 7 ved Gol. Veien blir stengt utover mandag kveld. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Føreren av varebilen ble bekreftet død på stedet, skriver Nordre Buskerud på Twitter.

Politiet opplyser til Hallingdølen at de to bilene frontkolliderte kraftig på riksvei 7 ved Rotnheim ved Gol. Varebilføreren omkom trolig momentant, mens føreren av vogntoget slapp lettere fra det og ble fraktet til sykehus i ambulanse.

Åstedsarbeid og berging av de to fartøyene blir tidkrevende, og riksvei 7 blir stengt utover kvelden. I mellomtiden er det omkjøring via Tuppeskogen, samtidig som tunge kjøretøy som skal fra øst til vest bes om å kjøre riksvei 52 over Hemsedalsfjellet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 12.45.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden