Voldsskadd kvinne i Oslo utenfor livsfare

Politiet foretar avhør i forbindelse med en hendelse i Oslo natt til søndag. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix
Politiet foretar avhør i forbindelse med en hendelse i Oslo natt til søndag. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har ingen mistenkte etter at en kvinne i 40-årene ble funnet med kritiske skader på Grønland i Oslo natt til søndag. Kvinnen er utenfor livsfare.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det siste vi har hørt fra sykehuset, er at kvinnen er utenfor livsfare. Hun er alvorlig skadd. Vi jobber fortsatt med å finne ut hva som har skjedd, sier leder Kjetil Moen ved voldsseksjonen i Oslo politidistrikt til NTB.

Moen forteller at en bekjent av kvinnen skulle besøke henne i hennes leilighet på Grønland. Der fant hun kvinnen hardt skadd, og ringte og varslet politiet like før klokken halv ett natt til søndag.

– Vi har snakket med både naboer og kvinnens bekjentskapskrets, men har ikke kunnet snakke med kvinnen ennå. Det er ingen som er pågrepet og heller ingen som er etterlyst eller mistenkt. Vi jobber oss nærmere og nærmere et svar på hva som har skjedd, sier Moen.

Foreløpig er det også uklart når kvinnen ble utsatt for volden.

– Vi vet fortsatt ikke på hvilket tidspunkt kvinnen ble påført skadene. Det kan ha skjedd tidligere på kvelden eller dagen. Det jobber vi nå med å finne ut, sier Moen.

Politiet vil foreløpig ikke si noe om hva slags skader kvinnen er blitt påført. De ber folk som har vært i området etter klokka 23 lørdag kveld, om å ta kontakt, spesielt hvis de har sett eller hørt noe de reagerte på.