Ny fæl runde for Tutta

Suzann Pettersen i aksjon i LPGA-turneringen Texas Shootout søndag. Foto: Ray Carlin, AP / NTB scanpix
Suzann Pettersen i aksjon i LPGA-turneringen Texas Shootout søndag. Foto: Ray Carlin, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En trippelbogey på 8. hull ble bunnpunktet på en ny fæl golfrunde for Suzann Pettersen i LPGA-turneringen Texas Shootout.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske stjernen var med i seierskampen for fullt etter en knallsterk 65-runde fredag. Da var hun på 3.-plass, men siden har lite klaffet i spillet hennes.

En 78-runde lørdag sendte henne ut av tetstriden, og søndag fortsatte hun å skli nedover på resultatlista da hun trengte 77 slag for å ta seg rundt banen.

Det skal sies at det har vært svært vanskelige vindforhold i Irving de siste dagene, og Tutta er slett ikke den eneste som har slitt.

Tross to stygge runder på rad var hun på delt 28.-plass da hun fullførte sin runde. Da var mange spillere fortsatt ute på banen.

Det startet brukbart søndag. Etter par på de fire første hullene ble det birdie på 5. hull. Med bogey på neste hull var hun tilbake på par for dagen, men trippelbogey på 8. hull sendte henne på feil side av par for godt.

Det ble ny bogey på 9. hull, før hun skapte håp om bedring med birdie på 10. og 11. hull. Håpet ble knust med bogey på 12., 13., 14. og 17. hull.

Haru Nomura fra Japan leder turneringen etter 10 spilte hull på sin sisterunde. Hun er sju slag under par totalt i turneringen og dermed fire slag foran nærmeste konkurrent.