Tarik satte punktum med scoring

Tarik Elyounoussi scoret det siste målet da seriemester Olympiakos avsluttet sesongen med seier. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tarik Elyounoussi scoret det siste målet da Olympiakos avsluttet en ny mestersesong i gresk toppserie med 2-0 over Panaitolikos.

Alejandro Dominguez ga seriemesteren ledelsen i slutten av første omgang, og nordmannen fastsatte resultatet i det 79. minutt.

Det var det 57. og siste målet Olympiakos scoret i serien. Tross en formsvikt på våren tok laget en klar seier. Klubben er gresk seriemester for sjuende gang på rad og 44. gang totalt.

Elyounoussi spilte hele kampen, noen dager etter at han måtte nøye seg med et kort innhopp da Olympiakos røk ut av cupen. Laget vant 1-0 i returkampen mot AEK, men tapte semifinalen på bortemålsregelen.

Dermed blir det bare én tittel for Elyounoussi og Olympiakos denne sesongen.