Båt med far og to barn kantret, ung gutt utenfor livsfare

Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En far og hans to barn måtte fraktes til sykehus etter å ha havnet i sjøen da båten deres kantret ved Givær i Bodø søndag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var lokale folk som var i båten da den kantret, ifølge Avisa Nordland. Det yngste barnet er brakt videre til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø. Der opplyser sykehuset til AN søndag kveld at gutten er utenfor livsfare.

– Faren og det andre barnet er innlagt hos oss og blir her til videre observasjon. Slik det ser ut nå, er det ikke noe alvorlig for de to som er innlagt på Nordlandssykehuset, sier kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset i Bodø, Randi Angelsen.