Åpen for alle - alltid

Moyes kan bli i Sunderland

David Moyes klarte ikke å lede Sunderland til fornyet Premier League-kontrakt. Foto: Owen Humphreys / AP / NTB scanpix
David Moyes klarte ikke å lede Sunderland til fornyet Premier League-kontrakt. Foto: Owen Humphreys / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sunderland er klar for nedrykk fra Premier League, uten at det skremmer manager David Moyes. Skotten antyder at han vil bli værende ved roret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Joshua King ble matchvinner da Bournemouth slo tabelljumbo Sunderland 1-0 på Stadium of Light lørdag. Hjemmelaget hadde flere gode sjanser underveis, blant annet ved Jermain Defoe, men uten å få hull på byllen. Til slutt endte det med tap og nedrykk.

«The Black Cats» har fire kamper igjen å spille i serien, men har 13 poeng opp til trygg plass. Det betyr spill i mesterskapsserien neste sesong.

– Jeg er veldig skuffet, men det som er viktigere er at jeg føler med supporterne våre nå. De legger pengene sine i denne klubben, sier Sunderland-manager David Moyes til Sky Sports.

– Vi ville virkelig ikke at dette skulle skje. Det er en kollektiv greie, vi kan ikke skylde på individer, legger han til.

Likevel er han trygg på at klubben vil slå hardt tilbake.

– Det er det ingen tvil om.

– Vil du slå tilbake sammen med klubben?

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Ja. Vår jobb er å forberede oss godt nok. Vi må være klare. Jeg ønsker at Sunderland skal ta seg tilbake til Premier League, svarer skotten.

– Men det spørsmålet (om framtiden) er det kanskje litt tidlig å svare på akkurat nå, legger han kjapt til.

Moyes, som aldri hadde rykket ned som manager tidligere, er blitt koblet vekk fra Sunderland den siste tiden. Kanskje har han ledet Sunderland for siste gang.