Person funnet omkommet etter brann i Akershus

Brannmannskaper ved rekkehuset på Skedsmokorset i Akershus, der en person er funnet omkommet etter brann i to leiligheter natt til lørdag.
Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix
Brannmannskaper ved rekkehuset på Skedsmokorset i Akershus, der en person er funnet omkommet etter brann i to leiligheter natt til lørdag. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En person er funnet omkommet etter en brann i et rekkehus på Skedsmokorset i Akershus. Brannen er slukket, opplyser 110-sentralen på Romerike. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt opplyser overfor NTB at en person er funnet omkommet. Vedkommende ble funnet av røykdykkere, og er så langt ikke identifisert. Pårørende er derfor så langt ikke varslet.

Resten av beboerne i rekkehuset er gjort rede for.

Ved 01.30-tiden lørdag meldte Romerikes 110-sentral på Twitter at brannen var slukket, og at det pågår etterslukking på stedet.

Sentralen rykket ut etter meldinger om en brann i to leiligheter i et rekkehusbygg på Skedsmokorset natt til lørdag. Årstein opplyste overfor NTB at det brant i to av totalt åtte leiligheter i rekkehuset. Politiet fikk melding om brannen klokka 00.36 lørdag.

Vaktleder Jan Fausk ved Romerikes 110-sentral sier til Romerikes Blad ved 01.10-tiden at de rykket ut til stedet med mannskaper fra flere brannstasjoner. Årstein opplyser overfor avisa at politiet er i gang med å snakke med vitner for å finne ut hva som kan ha skjedd.

– Folk bor tett i dette området. Så vi har snakket med naboer og andre som har tatt kontakt. Dette vil fortsette utover natten, sier Årstein.