Icardi-hattrick til ingen nytte

Goalgetteren Mauro Icardi hadde scoringsformen inne for Inter lørdag, men til liten nytte. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mauro Icardi scoret tre mål for Inter borte mot Fiorentina, men Firenze-laget knep likevel seieren med 5-4.

Matias Vecino sendte Fiorentina i føringen etter 23 minutter, men Ivan Perisic og nevnte Icardi snudde kampen til 2-1 etter en drøy halvtime. Men Fiorentina kom voldsomt tilbake. Først misset Federico Bernardeschi på straffe etter 52 minutter, men lagkamerat Davide Astori ordnet 2-2 etter 63 minutter. Så sørget Vecino og Khouma Babacar (2) for 3-2, 4-2 og 5-2 til vertene. Det maktet ikke gjestene å hente inn.

Mauro Icardi gjorde imidlertid et veldig godt forsøk. Han reduserte til både 3-5 og 4-5 på tampen, men til slutt endte det med ettmålstap. Icardi har 24 mål i Serie A så langt.

Resultatet gjør at Inter på sjuendeplass taper terreng til teten. Laget har 56 poeng, to poeng bak byrival Milan på sjette. Det er fem poeng opp til Lazio på femte. Fiorentina på åttendeplass har 55 poeng.

Tidligere lørdag vant Atalanta 3-2 hjemme mot Bologna. Overraskelseslaget Atalanta er på en knallsterk fjerdeplass så langt.