Meny

NHL-linjemann saksøker spiller for 65 millioner

Dennis Wideman (til h.) saksøkes av en linjedommer som krever 65 millioner kroner i erstatning for skader han pådro seg da Wideman taklet ham i en NHL-kamp. Her er Wideman i en mer reglementert duell med Los Angeles Kings-spiller Jon Gillies. Foto: Reed Saxon, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Dennis Wideman (til h.) saksøkes av en linjedommer som krever 65 millioner kroner i erstatning for skader han pådro seg da Wideman taklet ham i en NHL-kamp. Her er Wideman i en mer reglementert duell med Los Angeles Kings-spiller Jon Gillies. Foto: Reed Saxon, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
En linjedommer i NHL har levert søksmål mot Calgary Flames-spiller Dennis Wideman med krav om 65 millioner kroner.

Don Henderson leverte søksmålet i Calgary, ifølge avisen Calgary Herald. Han hevder at han ikke har kunnet utføre sitt yrke siden Wideman traff ham bakfra i en kamp i januar 2016.

Wideman ble opprinnelig utestengt i 20 kamper, men etter en anke ble straffen halvert.

I søksmålet hevdes det at Wideman handlet med fullt overlegg da han taklet den intetanende linjemannen, og erstatningskravet baserer seg på at Henderson pådro seg skader i hode, nakke, rygg, skulder og kne.

(©NTB)

Populært