Zlatan skadd, Rashford reddet United

Zlatan Ibrahimovic skadet seg mot Anderlecht torsdag. Foto: Dave Thompson, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Det ble en kostbar vei til europaligaens semifinale for Manchester United torsdag. To kneskader la en demper på 2-1-seieren over Anderlecht.

Det ga 3–2 sammenlagt. United dominerte stort i ekstraomgangene. Rashford avgjorde etter 107 minutter. Før det hadde United misbrukt flere store sjanser også i ordinær tid.

Zlatan Ibrahimovic skadet seg etter 90 minutter. Han sank sammen ute på gresset, og det så ut til å gå skikkelig ut over det høyre kneet til svensken. Det kan være snakk om en alvorlig skade.

Anthony Martial tok plassen til Ibrahimovic.

Henrikh Mkhitaryan ga United ledelsen etter vel ti minutters spill. Anderlecht var minst like god som United før pause

Sofiane Hanni utlignet da vel halvtimen var unnagjort, fullt fortjent.

Ibrahimovic var tilbake i Uniteds startoppstilling. Han startet på benken i helgens ligakamp der Chelsea ble slått 2–0.

United fikk også Marcos Rojo skadd ganske tidlig i kampen. Han ble tatt av banen på båre med kneskade.

Det er dårlig nytt. Andre midtstoppere i stallen er også ute av spill.

Trekningen i europaligaen unnagjøres fredag. Vinneren av turneringen får sjansen i mesterligaen neste sesong.