Lillestrøm spiller med sørgebånd for å hedre jente (12) som døde i skiulykke

SØRGER: – Når en slik ulykke rammer en spiller i Lillestrøm Sportsklubb går våre tanker først og fremst til hennes nærmeste, sier styreleder Morten Kokkim. Her er LSK i aksjon mot Molde.
SØRGER: – Når en slik ulykke rammer en spiller i Lillestrøm Sportsklubb går våre tanker først og fremst til hennes nærmeste, sier styreleder Morten Kokkim. Her er LSK i aksjon mot Molde. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lillestrøm Sportsklubb vil med det hedre LSK-spiller Emma Granheim (12) som døde i en tragisk skiulykke på Sjusjøen i påsken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

12-åringen fra Romerike spilte på LSK J2005. Sist tirsdag formiddag kolliderte hun med et tre i slalåmbakken på Sjusjøen skisenter. Det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet, før hun ble fløyet videre til Ullevål sykehus, der hun natt til onsdag døde av skadene.

– Emma var en av oss

– Når en slik ulykke rammer en spiller i Lillestrøm Sportsklubb går våre tanker først og fremst til hennes nærmeste, sier styreleder Morten Kokkim.

– Emma var en av oss. Ulykken berører derfor hele klubben. Vi vil hedre Emma ved å spille med sørgebånd i kampen mot Aalesund.

12-åringen gikk i 6. klasse. Skolen der hun var elev vil ha en minnestund for henne mandag kveld.

Lillestrøm ligger på 11. plass i Eliteserien etter tre serierunder.