Danske medier: Mor og tre barn drept av familiemedlem

Politiets teknikere på plass ved leiligheten ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgen har funnet flere drepte personer i en leilighet. Politiet har pågrepet en person for drapene.
Politiets teknikere på plass ved leiligheten ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgen har funnet flere drepte personer i en leilighet. Politiet har pågrepet en person for drapene. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix

Fire personer ble drept i en leilighet i København tirsdag morgen. En mann er siktet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi fikk inn en melding om husbråk i Brønshøj. Vi sendte en patrulje til stedet, der ble vi møtt av et fryktelig syn og flere drepte personer i en leilighet, sa visepolitiinspektør og leder av etterforskningen, Ove B. Larsen, til Ekstra Bladet tirsdag formiddag.

Ifølge danske medier skal en mor tre barn være drept. Politiet er ikke ferdige med å identifsere personene, skriver danske medier.

Overfor Ekstrab Bladet bekrefter visepolitiinspektøren at det skal være brukt flere våpen.

– Rettsmedisinerne gikk først i gang på stedet for en time siden, men mye tyder på at gjerningsmannen har brukt flere våpen, sier Larsen videre.

Ifølge Ekstra Bladets skal flere naboer hørt «rop og barnegråt».

– Først hørte jeg et barn gråte. Det var ved 7-tiden. Jeg kunne ikke høre akkurat hvor lyden kom fra, for jeg lå fortsatt i sengen. Senere kom det igjen rop, sier en nabo til tabloidavisen.

Politiet jobber ut fra en hypotese om at det er snakk om et familieoppgjør.

– Vi har en formening om at de drepte har en tilknytning til leiligheten. Den pågrepne er fra familien, sier Larsen.

Bakgrunn: Dansk politi har funnet flere drepte i en leilighet i København

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden