Dansk politi har funnet flere drepte i en leilighet i Brønshøj i København

Politi og ambulanser ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgens har funNet flere drepte personer i en leilighed. Politiet har pågrepet en person for drapene.
Politi og ambulanser ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgens har funNet flere drepte personer i en leilighed. Politiet har pågrepet en person for drapene. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix

Dansk politi har tirsdag morgen funnet «flere drepte» i en leilighet i bydelen Brønshøj i København, melder Ekstra Bladet. En person er pågrepet og siktet for drap.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi fikk inn en melding om husbråk i Brønshøj. Vi sendte en patrulje til stedet, der ble vi møtt av et fryktelig syn og flere drepte personer i en leilighet, sier visepolitiinspektør og leder av etterforskningen, Ove B. Larsen, til Ekstra Bladet.

Usikkert hvor mange som er drept

Politiet ønsker ikke å opplyse hvor mange som er drept, men forteller at de har pågrepet en person.

– Vi har stengt stedet helt ned og jobber nå med å finne ut hva som har skjedd. Det var masse blod i leiligheten, men mer kan jeg ikke si akkurat nå, sier Ove Larsen til Ekstra Bladet.

Området er avsperret, og det er mange utrykningskjøretøyer på stedet.

– Familieoppgjør

Til avisa BT sier Larsen at det trolig er snakk om et «familiedrap», som har skjedd inne i leiligheten.

– Det er trolig et familiedrap, som har skjedd i leiligheten, sier Larsen til BT.

Ifølge Ekstra Bladets skal flere naboer hørt «rop og barnegråt».

– Først hørte jeg et barn gråte. Det var ved 7-tiden. Jeg kunne ikke høre akkurat hvor lyden kom fra, for jeg lå fortsatt i sengen. Senere kom det igjen rop, sier en nabo til tabloidavisen.

Saken oppdateres.

Politiets teknikere på plass ved leiligheten ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgens har funnet flere drepte personer i en leilighed. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix
Politiets teknikere på plass ved leiligheten ved Kobbelvænget i Brønshøj, hvor politiet tirsdag morgens har funnet flere drepte personer i en leilighed. Foto: Mathias Øgendal / Scanpix Danmark / NTB scanpix


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden