Oilers' Sveum utestengt i to kamper 

Oilers-spiller Dennis Sveum er utestengt i to kamper for sin kølleføring i møtet med Frisk Asker onsdag. Det er ikke avgjort om avgjørelsen blir anket.

Arkivfoto: Carina Johansen / NTB scanpix
Oilers-spiller Dennis Sveum er utestengt i to kamper for sin kølleføring i møtet med Frisk Asker onsdag. Det er ikke avgjort om avgjørelsen blir anket. Arkivfoto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dennis Sveum på Stavanger Oilers får to kampers karantene etter at han skal ha stukket kølla i skrittet på Frisk Askers Magnus Geheb i en ishockeykamp onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hendelsen oppsto bak Oilers-målet omtrent midtveis i den tredje NM-finalekampen. Det kom ingen reaksjon fra dommerne i løpet av kampen, men Frisk Asker klaget til Disiplinærutvalget, melder TV 2.

Konklusjonen derfra er to kampers utestengelse, skriver Stavanger Aftenblad og viser til Frisk Askers nettsider. Oilers-direktør Pål Higson sier til avisen at klubben fredag vil ta stilling til om den skal anke avgjørelsen.

For øvrig endte den samme kampen med kjevebrudd, fire utslåtte tenner og 29 sting for Frisk Askers Mikkel Christiansen etter at han fikk kølla til en lagkamerat i ansiktet. Dermed er sesongen over for Christiansens del.

Kampen endte 5–1 til Oilers, som dermed leder finaleserien 2–1 så langt. Fredag møtes de to lagene igjen i Asker.