Zuccarello med nytt målpoeng da New York Rangers tapte

New York Rangers' norske høyreving, Mats Zuccarello, blir stoppet av Anaheim Ducks' Ryan Kesler, under søndagens kamp i Anaheim i California. Foto: Ryan Kang / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello noterte seg for nok et målpoeng da New York Rangers tapte 3–6 mot Anaheim Ducks i NHL natt til mandag.

Etter to målgivende pasninger mot Los Angeles Kings natt til søndag, var nordmannen igjen involvert i scoring i tapet mot Anaheim Ducks.

Rick Nash sørget for at kampens første mål gikk til Rangers snaut seks minutter inn i første periode. Anaheim Ducks kom imidlertid tilbake og Patrick Eaves utlignet tre minutter senere.

Derek Stephan sendte Rangers i føringen på ny med sin 2-1-scoring 14 minutter ut i første periode etter at Rangers kom tre mot én. Chris Kreider drev framover med pucken og spilte til Zuccarello som sendte pucken tilbake til Kreider. Han la den på tvers til Derek Stepan som satte inn scoringen.

Målpoenget er Zuccarellos 55 på 76 kamper denne sesongen. Han nærmer seg sin personlige bestenotering på 61 når sju kamper gjenstår av grunnspillet.

Ryan Kessler utlignet til 2–2 i overtall før periodeslutt og scoringer fra Josh Manson og Brady Skjei sørget for at det sto 3–3 før tredje og siste periode.

I den perioden var Zuccarello og co. sjanseløse. Scoringer fra Andrew Cogliano, Patrick Eaves og Nick Ritchie sørget for 6–3 og at poengene ble igjen i Anaheim.

New York Rangers ligger på fjerdeplass i Eastern Conference.