Lang fotballpause for Coleman

Seamus Coleman (til venstre) mister resten av fotballsesongen på grunn av beinbruddet han pådro seg i fredagens landskamp. Foto: Brian Lawless / AP / NTB scanpix
Seamus Coleman (til venstre) mister resten av fotballsesongen på grunn av beinbruddet han pådro seg i fredagens landskamp. Foto: Brian Lawless / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Everton-backen Séamus Coleman mister resten av sesongen med beinbrudd etter skrekktaklingen i fredagens VM-kvalifiseringskamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Irland-kaptein Coleman ble taklet stygt av Wales' Neil Taylor i annen omgang i lagenes 0-0-kamp i Dublin. Bildene av Coleman viste raskt at foten hans var brukket.

– Seamus pådro seg en alvorlig skade og har vært igjennom en operasjon. Han har hatt en fantastisk sesong med både klubb- og landslag, og det vil bli et stort tap, sier Irlands landslagssjef Martin O'Neill.

Taylor har selv opplevd et beinbrudd som holdt ham borte fra fotballbanen i åtte måneder. Ifølge lagkameratene er han knust på grunn av taklingen mot Coleman.

– Han er virkelig lei seg for at en av taklingene førte til en skade. Men dessverre kan slike ting skje i fotballen. Det er definitivt ikke slik at han taklet for å skade noen, sier lagkameraten Joe Allen.