Ronaldo-dobbel mot Ungarn

Sveits-spiss Josip Drmic stanget inn 1-0 til Sveits mot Latvia lørdag. Foto: Jean-Christophe Bott / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Cristiano Ronaldo bidro med to scoringer da Portugal slo Ungarn 3-0 i VM-kvalifiseringens gruppe B. Ronaldo og co. er tabelltoer bak Sveits.

Sveitserne vant 1-0 mot Latvia tidligere lørdag. Tabelltoer Portugal er tre poeng bak etter tremålstriumfen mot ungarerne.

Porto-spiller André Silva sendte hjemmelaget i føringen etter 32 minutters spill i Lisboa, før Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo doblet ledelsen fire minutter etter. Ronaldo fastsatte sluttresultatet til 3-0 på et frispark 20 minutter ut i 2. omgang. Det var hans 70. mål for Portugal.

Fem av fem

Sveits står med fem seirer av fem mulige i VM-kvalifiseringen etter at Vladimir Petkovic' menn vant knepent hjemme mot Latvia i Bern.

Seieren satt langt inn for sveitserne, men ti minutter før slutt stanget innbytter Josip Drmic inn seiersmålet etter et innlegg fra venstre.

Sveitserne spiller borte mot Færøyene i neste gruppespillkamp, mens Portugal gjester Latvia. Kampene spilles 9. juni.

Marsjordre

Den siste kampen i Sveits sin gruppe lørdag, Andorra mot Færøyene, endte 0-0. Andorra spilte et drøyt kvarter med én mann mer etter at tidligere Viking-spiller Jóan Símun Edmundsson fikk sitt andre gule kort, men hjemmelaget klarte ikke utnytte overtallet.

Færøyene ligger på fjerdeplass i gruppe B. Laget har fem poeng så langt. Ungarn på 3.-plass har sju poeng, mens tabellfemmer Latvia har tre. Tabelljumbo Andorra tok sitt første poeng i gruppen lørdag.