Østberg heller mot å fortsette langrennskarrieren

Ingvild Flugstad Østberg har ikke bestemt seg, men sier hun "mest sannsynlig" fortsetter som langrennsløper også neste sesong. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Ingvild Flugstad Østberg har ikke bestemt seg, men sier hun "mest sannsynlig" fortsetter som langrennsløper også neste sesong. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ingvild Flugstad Østberg har lekt med tanken om å legge opp, men langrennsløperen fra Gjøvik tror hun fortsetter også neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26-åringen fikk en tung slutt på sesongen. Etter et skuffende VM fikk hun ikke den oppturen hun håpet på i verdenscupavslutningen i Canada. På direkte spørsmål fra NRK utelukket ikke Østberg at hun kom til å sette karrierestopp.

En knapp uke senere har hun begynt å komme på andre tanker.

– Jeg fortsetter mest sannsynlig også neste sesong. Vi har verken oppsummert eller evaluert sesongen ennå, og jeg vil ikke komme med en endelig konklusjon før det, sier Østberg til Oppland Arbeiderblad.

Til tross for Gjøvik-jentas formsvikt den siste tiden, endte hun på verdenscuppallen i sammendraget. Østberg ble nummer tre, bak Heidi Weng og finske Krista Pärmäkoski.

– Jeg må fortsatt ha troen på at jeg kan bli enda bedre og ha glede av å gå på ski, både ved å trene og konkurrere, sier Østberg.

Personvernpolicy