Sverige må klare seg uten Guidetti

Celta-spiss John Guidetti (høyre) har meldt forfall til Sveriges landslagssamling. Foto: Ivan Sekretarev / AP / NTB scanpix
Celta-spiss John Guidetti (høyre) har meldt forfall til Sveriges landslagssamling. Foto: Ivan Sekretarev / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sverige må klare seg uten John Guidetti i lørdagens VM-kvalifiseringskamp mot Hviterussland. Celta-spissen har skadet kneet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyste landslagssjef Janne Andersson på en pressekonferanse mandag.

– John fikk en smell søndag, og da de kjente på det etterpå var det stabilt og bra, men vi valgte vi å ta en CT-skanning, og da viste kneskaden seg, sa Andersson.

– Det er ingen alvorlig skade. John er sikkert i gang igjen om noen uker, men det var akkurat alvorlig nok til at han ikke kan være med denne uken, noe som er veldig synd, la han til.

Celta-spissen har scoret tre mål for Celta denne sesongen, og kunne blitt en viktig mann for Sverige, men 24-åringen er uaktuell i VM-kvalifiseringskampen mot Hviterussland lørdag, og vennskapskampen mot Portugal tre dager senere.

Den svenske landslagssjefen har valgt å hente inn Isaac Kiese Thelin som erstatter. 24-åringen er på utlån fra Bordeaux til Anderlecht.