Kamara scoret for Columbus Crew

Ola Kamara scoret på straffe for Columbus Crew i kampen mot DC United fra Washington.
Ola Kamara scoret på straffe for Columbus Crew i kampen mot DC United fra Washington. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ola Kamara bidro med scoring da Columbus Crew slo DC United 2-0 på bortebane i Washington i Major League Soccer (MLS).

Federico Higuaín, bror av Juventus-stjernen Gonzalo, sendte gjestene i føringen fra straffemerket sju minutter før pause. Ola Kamara doblet ledelsen etter 66 minutter, også han på straffespark. Det endte 2-0 til Columbus Crew. Den tidligere Molde- og Austria Wien-spissen Kamara spilte 80 minutter for Columbus Crew, mens lagkamerat Nicolai Næss fikk spille hele kampen for gjestene. Columbus Crew ligger på 6.-plass i Eastern Conference i MLS etter tre spilte kamper.

– Herlig laginnsats. Tre poeng på bortebane. Takk for all støtte, skrev tidligere Stabæk- og Vålerenga-stopper Næss på Twitter etter kampen.

Vadim Demidov var ubenyttet reserve da hans Minnesota United spilte 2-2 borte mot Colorado Rapids. Dominique Badji og Marlon Hairston scoret for Rapids, mens Kevin Molino (straffe) og Christian Ramirez nettet for gjestene. Minnesota ligger sist i Western Conference.